Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Sanoku ul. Królowej Bony 4 38-500 Sanok
 

Stadion Sportowy Wierchy

Jak dojechać ?arena sanok jak dojechać
Obiekt sportowy wyposażony jest w nowoczesne boisko piłkarskie ze sztucznym oświetleniem, na którym rozgrywane są ligowe mecze piłkarskie. Na obiekcie znajduję się także bieżnia tartanowa oraz pełne wyposażenie do dyscyplin lekkoatletycznych. Obiekt posiada certyfikat Polskiego Związku Lekkiej Atletyki. Dla dyspozycji klientów na terenie stadionu znajduje się ogólnodostępna siłownia z urozmaiconym sprzętem.
Wewnątrz hali:
Sztuczne oświetlenie
Bieżna tartanowa
Siłownia
Wyposażenie do dyscyplin lekkoatletycznych

Zobacz co się działo na Stadionie "Wierchy"

Obiekt sportowy wyposażony jest w nowoczesne boisko ze sztucznym oświetleniem, na którym rozgrywane są ligowe mecze piłkarskie. Dla dyspozycji klientów na terenie stadionu znajduje się siłownia z pełnym wyposażeniem. Obiekt posiada certyfikat Polskiego Związku Lekkiej Atletyki. Miejsce idealne na wolne dni dla całej rodziny, aby łączyć sportowe serca i jednoczyć się z kibicami! To miejsce z pewnością dostarczy ogrom emocji zarówno kibicom, jak i sportowcom. Do zobaczenia na trybunach!

strona-glowna

Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku SZEF KUCHNI

Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku
SZEF KUCHNI

Wymagania:

  • Znajomość HACCP,
  • Przestrzeganie BHP, Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP),
  • Umiejętność zarządzania zespołem,
  • Skrupulatność i rzetelność,
  • Wysoka kultura osobista,
  • Motywacja do pracy i rozwoju,
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • Zarządzanie gospodarką magazynową, dbanie o jakościowy oraz ilościowy stan surowców,
  • Dbanie o właściwe rozchody wewnętrzne towaru oraz odpowiednią dokumentację,
  • Znajomość zasad funkcjonowania i obsługi systemów magazynowych,
  • Energicznej i przyjaznej osobowości.

W pracy kucharza dominuje forma pracy zespołowej, która wiąże się z częstymi kontaktami ze współpracownikami, jak również klientami. Godziny pracy uzależnione od otrzymanego zlecenia, najczęściej jest to praca od 8 do 12 godzin dziennie, praca zmianowa. Godziny pracy nie są stałe i obejmują również dni wolne od pracy.

 

Wykształcenie niezbędne do podjęcia pracy w zawodzie

Tytuły zawodowe, kwalifikacje i uprawnienia niezbędne/preferowane do podjęcia pracy:

  • dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w pokrewnym zawodzie szkolnym kucharz lub technik żywienia i usług gastronomicznych,
  • kwalifikacje w zakresie sporządzania potraw i napojów, czyli kwalifikacje określane kodem według nowej podstawy programowej Kurs TG.07 (dawniej Kurs T.06).
  • świadectwo czeladnicze lub dyplom mistrzowski w zawodzie (pokrewnym) kucharz, nadawane w ramach kształcenia rzemieślniczego po zdaniu egzaminu organizowanego przez Izby Rzemieślnicze.

Dodatkowymi atutami przy zatrudnieniu szefa kuchni (kuchmistrza) są m.in.:

  • suplementy Europass (w języku polskim i angielskim), wydawane na prośbę zainteresowanego przez Okręgowe Komisje Egzaminacyjne oraz Izby Rzemieślnicze,
  • certyfikaty lub zaświadczenia potwierdzające doskonalenie w zakresie organizacji pracy podległego zespołu lub zaświadczenie/certyfikat posiadanych kwalifikacji w zakresie szafa kuchni,
  • doświadczenie w zawodzie

Oferujemy:

  • Umowę o pracę,
  • Benefity socjalne,
  • Wynagrodzenie na czas,
  • Możliwość rozwoju,
  • Stabilne zatrudnienie,
  • Praca w miłej atmosferze

 

Czytaj więcej
Font Resize